Ansatte

Energiråd Innlandet har tre fast ansatte og en trainee. Ta kontakt!Energiråd Innlandet er under avvikling, og består nå av to ansatte. Ring eller send en e-post dersom du ønsker å komme i kontakt med oss!

Elisabeth Krokeide

Elisabeth Krokeide

Daglig leder
Tlf +47 900 56 502
E-post elisabeth.krokeide(a)eidsiva.no

Elisabeth er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor og har bred erfaring fra industri og finans før hun kom til kraftbransjen i 2003. Hun har de siste årene jobbet mest med aktivt eierskap, forretningsutvikling og innovasjon i Eidsiva Vekst AS. Eidsiva Vekst har de siste årene spilt en aktiv rolle innen elektrifisering av transportsektoren i Innlandet.

 

Informasjonsrådgiver Inger Lise Willerud (foto: Fotografen i Gjøvik).

Inger Lise Willerud

Informasjonsrådgiver
Tlf +47 982 90 269
E-post inger.lise(a)energirad-innlandet.no

Inger Lise er utdannet bachelor i markedskommunikasjon fra NMH, ingeniør innen mikroprosessorteknikk fra GIH og i administrasjon/ledelse fra HiVe. Hun har lang erfaring med utvikling av informasjonsmateriell og arbeid med internettløsninger samt arrangering av kurs og konferanser.

Inger Lise er ansvarlig for våre aktiviteter innen barn og unge, deriblant prosjektleder for ungdomskonferansen ung@miljø. Inger Lise har også ansvaret for vår internettløsning og sosiale medier, nyhetsbrev og informasjonsmateriell samt Miljøfyrtårn-sertifisering.

Sist oppdatert 24. oktober 2017

Utskrift