Workshops: I. Sykling i kommunen II. Elbil i kommunene

Kommunene i Hamar- og Sør Østerdal-regionene deltok på to felles workshops om satsing på sykling og elbiler. Målet var å komme lenger i planleggingen av konkrete tiltak i den enkelte kommunen, og å kartlegge og «kickstarte» eventuelle samarbeidsprosjekter.

Dato: 17. april 2015
Sted: Hamar
Målgruppe:     Alle som er jobber med klima og energi, folkehelse, bilpark eller annet som er relatert til prosjekter innen sykling eller elbil i kommunene.

Presentasjoner: Sykling

Presentasjoner: Elbiler

Gabriel Wergeland Krog fra organisasjonen Grønn Bil holdt et innlegg om elbiler og infrastruktur. Dette innlegget er ikke offentlig tilgjengelig. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. direkte dersom du ønsker mer informasjon om temaet.

Workshopene er en del av «Grønn vei», et pilotprosjekt for reduksjon av kommunenes utslipp innen transportsektoren gjennom effektiv iverksetting av tiltak, støttet av Enova og Hedmark fylkeskommune. 

 

Sist oppdatert 18. juli 2015

Utskrift

Hva skjer?